Григор Димитров победи Доминик Тийм с 6:3, 5:7, 7:5 на Мастърса

...
Григор Димитров победи Доминик Тийм с 6:3, 5:7, 7:5 на Мастърса
Коментари Харесай

Гришо тръгна с победа в Лондон! Показа характер в решителен момент

Григор Димитров победи Доминик Тийм с 6:3, 5:7, 7:5 на Мастърса в Лондон. мачът е четвърти посред им, като българинът има един триумф и две загуби против противника. В залата има доста български почитатели, само че освен те вършат поддръжката за българина по-мощна от тази за австриеца.

В групата на Гришо и Тийм са още Рафаел Надал и Давид Гофен, които играят към 22:00 часа наше време.

Следващият мач на Димитров в Лондон е точно против Гофен (сряда, 16:00 часа), като белгиецът е единственият в групата, против който Григор има позитивен баланс.

СЛЕДИ РЕЗУЛТАТА НА ЖИВО!!!

 ПЪРВИ СЕТ
Първият стартира равностойно, въпреки Григор Димитров да имаше опция да пробие противника още при първия сервис гейм. Гришо въпреки всичко съумя да вземе подаването на Тийм и с втори брейкпойнт го проби за 4:2. Димитров завърши сета с 6:3 след гейм на нула.

 ВТОРИ СЕТ
Вторият сет предложи повече конспирация и на два пъти Гришо трябваше да избавя сервис геймовете си при 40:40. Играта се движеше гейм за гейм, а при 5:5 сервираше Тийм. Григор обаче пропусна брейк пойнт, с което и опцията да поведе в края на сета. Това очевидно му повлия и загуби сервис гейма си на нула, с което и сета с 5:7.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР